4 iunie, Metoda Disney – Antidot pentru Autosabotare

Autosabotarea este … atunci cand iti dai cu stangul in dreptul, cu dreptul in stangul si ti se pare ca aproape orice este imposibil, din moment ce te agiti atat de mult si tot pe loc ramai. 🙂

Insa nu ti se intampla doar tie asta. Mi se intampla si mie, li se intampla si altora, i s-a intamplat si lui Walt Disney. Doar ca el a fost foarte inspirat si a creat o metoda prin care sa intrerupa dansul pe loc, ca sa poata continua mersul.

Este o metoda simpla, creativa, distractiva si foarte eficienta atunci cand vine vorba de a pune ordine in ganduri si de a le educa sa vorbeasca pe rand, fara ca unele sa le mai acopere pe celelalte.

Te așteptăm la seara de comunitate, unde vom discuta despre:

  • Modalitatile prin care ne autosabotam
  • Consecintele autosabotarii
  • Metoda lui Walt Disney pentru a transforma imposibilul in posibil

Și vom pune în practică exerciții prin care:

  • Sa invatam sa folosim metoda Disney in viata de zi cu zi
  • Sa aplicam metoda Disney pentru a progresa catre un obiectiv important pentru noi acum

Toate aceste informatii si exercitii iti vor ramane apoi la indemana ca si mijloace prin care sa te imprietenesti cu mintea ta si sa folosesti constructiv toate aspectele ei.

Despre facilitator

Alina Goanță este Accredited Senior Coach (IIC&M), Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game și facilitator al metodei de dezvoltare emoțională “Călătoria” (Brandon Bays), având o experiență de coaching de 4 ani. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, în medii corporate și antreprenoriale, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

Unul dintre citatele preferate ale Alinei este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”. (Steve Maraboli)

Te invităm să o cunoști mai bine pe Alina pe site-ul ei: www.coachingforchange.ro

Informatii logistice

Intalnirea are loc joi, 4 iunie, ora 19.00 și are o durată de 2,5 ore.

Locatie: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia, nr.14, Bucuresti

Pentru mai multe detalii si inscrierea la eveniment, te rugam sa accesezi acest link

Te asteptam alaturi de noi!