24 noiembrie: Valorile personale si viata traita cu integritate

La intalnirea Empower Live! #134 din Bucuresti discutam despre valorile personale.

Nu putem fi fericiti cand ceea ce facem nu reflecta valorile in care credem.
— Freya Stark

Pentru a ne trai viata cu integritate, pentru a avea sentimentul ca traim o viata implinita este nevoie ca, in primul rand, sa ne descoperim valorile personale, sa ne redescoperim pe noi insine prin aceste valori, sa intelegem impactul lor in viata noastra. Valorile personale reprezinta busola noastra interioara, sunt cele care stau la baza comportamentelor si actiunilor noastre, sunt cheia deciziilor sau indeciziilor noastre.

Atunci cand nu le cunoastem sau le ignoram, ne simtim confuzi, stresati, obositi de conflicte interioare. Cand insa le cunoastem si le respectam, prin ele ne construim sau ne regasim puterea interioara, ne definim viziunea si ne alegem directia, actionam cu claritate si cu energie.

Toate aceste aspecte te invit sa le discutam si sa le abordam prin exercitii de coaching, astfel incat in cadrul acestei intalniri sa gasim impreuna raspunsurile la intrebari precum:

  • Ce sunt si cum se formeaza valorile personale?
  • Care sunt valorile tale?
  • Cat de prezente sunt aceste valori in viata ta?
  • Care sunt schimbarile pe care le poti face pentru a trai o viata in deplina concordanta cu valorile tale?

Alina Goanta este life & business coach, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, este coach certificat international de catre International Institute of Coaching & Mentoring si este pasionata de subiecte precum dezvoltarea prin coaching, procese de schimbare personala si organizationala, leadership si misiune personala

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 24 noiembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Pentru mai multe detalii si inregistrare, accesati acest link