19 mai 2016, Conventia Anuala a Coachilor Profesionisti din Romania

Joi, 19 mai, are loc Conventia anuala a Coachilor Profesionisti din Romania, organizata de catre Asociatia Romana de Coaching ARC PRO in colaborare cu ICF Romania si EMCC Romania.

Evenimentul se adreseaza atat coachilor profesionisti, coachilor in formare, aspirantilor la profesia de coach, cat si celor care isi doresc sa afle mai multe informatii despre beneficiile unui program individual sau organizational de coaching.

Scoala de coaching Solution Surfers Romania va fi prezenta in cadrul conventiei printr-o sesiune demonstrativa despre specificul coaching-ului orientat catre solutii.

Sesiunea va avea loc in intervalul orar 10.50 – 11.30 si va fi sustinuta de catre colegele noastre, Alina Goanta si Diana Dragu, doi coachi entuziasti si profesionisti care au absolvit cu succes scoala de coaching Solution Surfers.
Alaturi de Alina si Diana, veti avea posibilitatea sa aflati mai multe informatii despre principiile coaching-ului orientat catre solutii, sa experimentati exercitii specifice acestei metodologii de coaching si sa adresati intrebari privind procesul de formare ca si Solution Focused Brief Coach.

Pe parcursul zilei, veti avea de asemenea ocazia sa cunoasteti si alte scoli de coaching, precum si sa intalniti intr-o atmosfera semi-formala profesionisti de renume in coachingul romanesc, care, intr-un cadru orientat spre comunicare deschisa, vor impartasi povestile evolutiei lor profesionale, cum si-au organizat business-ul si mesajele lor pentru comunitate.

Pentru mai multe detalii si inregistrarea la eveniment, te invitam sa accesezi urmatorul link
http://www.coaching-arc.ro/eveniment/conventia-arc-pro-2016/