Coaching Organizational

 
 

Ce este?

Coaching-ul organizational este un proces ce urmareste dezvoltarea, la nivel individual sau de echipa, a abilitatilor si atitudinilor necesare pentru indeplinirea unui set de obiective profesionale si organizationale.

Printre rezultatele obtinute ca urmare a participarii la un program de coaching individual sau de echipa se numara: dezvoltarea de abilitati reflectata in cresterea de performanta, cresterea gradului de motivare si implicare, formarea unei atitudini responsabile si proactive, orientate catre autodezvoltare si progres.

Coaching & Consultanta pentru dezvoltare organizationala

Am absolvit scoala internationala de coaching Noble Manhattan UK , obtinand calificativul “cu distinctie” si sunt, de asemenea, Accredited Senior Coach recunoscut de catre International Institute of Coaching & Mentoring (IIC&M). Formarea mea in coaching a continuat prin studierea metodei “solution focused coaching”, in cadrul scolii internationale de coaching “Solution Surfers”, devenind astfel Solution Focused Brief Coach si prin certificarea internationala in facilitarea Points of You™ The Coaching Game.

Experientei de 4 ani in domeniul coaching-ului, i se adauga si experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, in medii corporate si antreprenoriale, in roluri de consultanta si manageriale. Cariera mea in domeniul resurselor umane s-a axat, in principal, pe proiecte si programe de training si dezvoltare organizationala, activand anterior in roluri precum Senior HR Consultant, HR Coordinator, Organizational Development Manager, Learning & Development Project Manager in cadrul unor companii din domeniul serviciilor, productiei si retail.

In prezent, imbin cu succes experienta mea in domeniul resurselor umane cu experienta mea in domeniul coaching-ului in cadrul unei mari diversitati de programe organizationale.

Exemple de programe

Colaborez cu antreprenori, companii mici si mijlocii si organizatii dinamice care isi doresc sa genereze schimbari cu rezultate pozitive semnificative si durabile pentru echipa si activitatea lor.

Cateva exemple de programe de dezvoltare organizationala pe care le poti completa si sustine prin coaching sunt:
● Programe de management al performantei
● Programe de leadership development
● Programe de succession planning
● Programe de team development
● Programe de talent management
● Programe de dezvoltare a culturii organizationale
● Programe de integrare/ reintegrare in cadrul companiei sau intr-un nou rol
● Programe de optimizare a rezultatelor investitiei in training
● Programe de eficientizare si imbunatatire a calitatii proceselor, serviciilor, produselor etc
● Programe de crestere a motivatiei angajatilor
● Programe de dezvoltare a inteligentei emotionale

Programeaza o intalnire

Vrei sa stii care sunt etapele si ce presupune derularea unui program de coaching organizational?
Cauti modalitatea cea mai potrivita pentru a introduce un program de coaching in organizatia ta?
Iti doresti sa selectezi programul de coaching cel mai potrivit pentru a iti dezvolta afacerea?

Te invit sa imi scrii la alina@coachingforchange.ro, iti voi oferi mai multe informatii si, totodata, putem gasi impreuna solutia cea mai potrivita pentru tine!