23 noiembrie 2015, Seara dezvoltare emotionala: Sistemul de valori personale

„Seara de dezvoltare emoțională” reprezintă o serie de workshop-uri lunare ce se adresează tuturor celor care vor să descopere și să înțeleagă mai mult despre lumea lor interioară.

Sistemul de valori personale

“Putem fi fericiţi doar atunci cȃnd ceea ce facem reflectă valorile în care credem.”— Freya Stark

Pentru a avea sentimentul că trăim o viață împlinită, este necesar ca, în primul rând, să ne descoperim valorile personale și să înțelegem impactul acestora în viața noastră. Valorile personale reprezintă busola noastră interioară, sunt cele care stau la baza comportamentelor și acțiunilor noastre, sunt cheia deciziilor sau indeciziilor noastre.

Atunci când nu le cunoaștem sau le ignorăm, ne simțim confuzi, stresați, obosiți de conflicte interioare. Când însă le conștientizăm și le respectăm, când punem în centrul vieții noastre valori precum iubire, libertate, corectitudine și respect, prin ele ne construim sau ne regăsim puterea interioară, ne definim viziunea și ne alegem direcția, acționăm cu claritate și cu energie.

Te invităm să discutăm și să abordăm toate aceste aspecte prin exerciții de coaching, astfel încât să găsim împreună răspunsurile la întrebări precum:

  • Ce sunt si cum se formează valorile personale?
  • Care sunt valorile tale?
  • Cât de prezente sunt aceste valori in viața ta?
  • Care sunt schimbările pe care le poți face pentru a trăi o viață în deplină concordanță cu valorile tale?

„Seara de dezvoltare emotionala” este o serie de workshop-uri experiențiale, cu conținut 90% practic, ce se desfășoară într-o atmosferă caldă și prietenoasă, în care să te simți în siguranță să explorezi lumea emoțiilor tale prin exerciții de coaching și introspecție ghidată.

Promisiunea noastră este că, la finalul fiecărui workshop, vei pleca acasă mai conectat(ă) cu lumea ta interioară, cu un plan de acțiune construit chiar de tine privind schimbările pe care ți le dorești și chiar cu unul sau mai mulți prieteni care parcurg și ei același drum al schimbării.

Despre facilitator

Alina Goanta este Accredited Senior Coach (IIC&M) si Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, avand o experienta de coaching de 4 ani. Dupa 8 ani de activitate in domeniul resurselor umane, in medii corporate si antreprenoriale, Alina a ales o noua cariera in coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale si din dorinta de a-i sustine in propriile lor procese de descoperire de sine si de evolutie personala.

Unul dintre citatele preferate ale Alinei este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”. (Steve Maraboli)

Mai multe informatii despre Alina se regasesc la www.coachingforchange.ro 

Informații logistice

Workshop-ul începe la ora 19:00 și are o durată de 3 ore.

Locatie: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia, nr.14, Bucuresti

Pentru mai multe detalii si inregistrarea la eveniment, accesati acest link

Va asteptam!