8 septembrie: Resurse interioare pentru schimbare

Intalnirea Empower Live! cu numarul #129 in Bucuresti este dedicata schimbarii.

Viata ta nu devine mai buna din intamplare, ci prin schimbare.
— Jim Rohn

Se scrie si se vorbeste foarte mult despre schimbare. Devenim experti in schimbare. Insa cand ne referim la schimbarile necesare pentru ca diferite aspecte din viata noastra sa fie mai aproape de ceea ce ne dorim, multe dintre ele raman doar la stadiul de cuvinte. Oare de ce? Care sunt motivele pentru care o dorinta de schimbare ramane doar o promisiune sau doar un rand pe “wish list”? Si ce putem face pentru a o lua de acolo si a o transpune in fapte?

Pentru a gasi raspunsurile la aceste intrebari, te invit ca in cadrul intalnirii sa discutam si sa abordam prin exercitii de coaching urmatoarele aspecte ale unui proces de schimbare personala:

  • De unde vine motivatia pentru schimbare?
  • Care sunt obstacolele in calea schimbarii personale?
  • Cum depasim aceste obstacole?
  • Care sunt resursele interioare pentru schimbare?
  • Cum accesam aceste resurse?

Alina Goanta este life & business coach, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, este facilitator al procesului de echilibrare emotionala si transformare personala The Journey (Calatoria) si este pasionata de subiecte precum dezvoltarea prin coaching, procese de schimbare si misiune personala.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 8 septembrie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim o ora si 45 de minute.

Pentru mai multe detalii si inregistrare, accesati acest link