29 februarie 2016, The Coaching Game – De la dorinta la vointa

“Ceea ce este în puterea noastră să facem, este tot în puterea noastră să nu facem”, a spus cândva Aristotel. O perspectivă captivantă prin simplitatea și, în același timp, complexitatea ei.

Cu sentimentul că totul este posibil, scriem liste întregi cu lucruri mărețe pe care ni le dorim. Apoi apare îndoiala, iar în mintea noastră se aude răspicat întrebarea: “Dacă îmi doresc și pot, de ce nu fac?”. De altfel, cum se face că cei mai mulți dintre noi reușim să realizăm doar o mică parte din ceea ce ne dorim?

Despre Points of You ™ – The Coaching Game

Points of You ™ – The Coaching Game este un joc de coaching inedit, cu recunoaștere internațională, care stimulează gândirea creativă prin explorarea de perspective noi, chiar surprinzătoare, asupra subiectelor care ne preocupă sau asupra contextelor de viață cu care ne confruntăm.

Este un joc ce încurajează comunicarea deschisă și spiritul colaborativ între participanți, facilitând în același timp procese de introspecție și dezvoltare personală pentru fiecare dintre aceștia. La serile The Coaching Game nu există câștigători sau învinși, ci mai degrabă fiecare participant este o sursă de inspirație și o resursă de dezvoltare pentru ceilalți.

Cum funcționează

Capacitatea de a privi lucrurile din perspective diferite are un rol important atât în procesul de dezvoltare personală, cât și în orice proces de schimbare, fie el în plan personal sau profesional.

Prin cardurile sale cu imagini, cuvinte si întrebări, Points of You ™ – The Coaching Game facilitează accesarea simultană a emisferei drepte a creierului, responsabilă cu emoțiile, intuiția și creativitatea și a emisferei stângi, responsabilă cu analiza și acțiunea. Integrarea celor două emisfere face posibilă apariția unor percepții, conștientizări și impulsuri interioare noi.

Motive pentru care să participi

  • Îți oferi un moment de pauză, relaxare si prezență, într-un cadru prietenos și informal;
  • Împărtășești liber și deschis punctul de vedere propriu și primești în dar perspectivele celorlalți;
  • Descoperi perspective și impulsuri interioare noi;
  • Creezi un plan prin care să integrezi în viața ta concluziile acestei experiențe

Despre facilitator

Alina Goanță este Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare în Solution Focused Coaching și Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, având o experiență de coaching de 4 ani. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, în medii corporate și antreprenoriale, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

Unul dintre citatele preferate ale Alinei este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”. (Steve Maraboli)

Te invităm să o cunoști mai bine pe Alina pe site-ul ei: www.coachingforchange.ro

Informații logistice

Workshop-ul are loc luni – 29 februarie 2016, începe la ora 19.00 și are o durată de 2 ore și jumătate.

Locație: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia, nr.14, Bucuresti

Pentru mai multe detalii și înregistrarea la eveniment, te invit să accesezi acest link.

Mulțumim și te așteptăm alături de noi!