THE JOURNEY - CALATORIA PRIN EMOTIILE TALE

Workshop introductiv in metoda “Calatoria” – Brasov, 20 septembrie

Citeste: De ce NU mai practic metoda “Calatoria”, Brandon Bays

“Calatoria” este un proces de vindecare si re-echilibrare emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua constiinta, parcurgi apoi drumul inapoi, cu o noua capacitate de a intelege, de a ierta, de a te vindeca si de a te elibera.

Procesul “Calatoria” a fost conceput de catre Brandon Bays, autoarea cartii cu acelasi nume, ca urmare a propriei sale experiente de auto-vindecare a unei tumori de marimea unei mingi de baschet prin identificarea si echilibrarea blocajelor emotionale ce stateau la baza acesteia. Astazi, “Calatoria” este un proces profund, prin care poti identifica principala cauza a diferitelor blocaje fizice si emotionale cu care te confrunti, oferind in acelasi timp instrumentele prin care te poti elibera de acestea.

Brandon Bays in Romania, pentru un nou seminar Journey Intensive la Bucuresti

In perioada 10-12 octombrie 2014, Brandon Bays, creatoarea procesului “Calatoria”, va fi din nou in Romania pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucuresti. Mai multe detalii despre Brandon Bays, despre procesul “Calatoria” si despre seminar regasesti pe site-ul nostru www.thejourney-romania.com

Totodata, te invitam sa participi la workshop-ul introductiv in metoda “Calatoria” organizat de echipa noastra in Brasov. Initiativa acestor workshop-uri introductive s-a nascut din dorinta de a iti oferi posibilitatea ca, prealabil seminarului, sa afli mai multe informatii despre proces, sa il experimentezi si sa constati in mod direct impactul acestuia in diferite aspecte din viata ta. Avem incredere ca, odata ce vei face acest pas cu “Calatoria”, iti vei dori sa afli tot mai multe despre ea si sa o aplici tot mai mult in viata ta!

Pentru calendarul complet al evenimentelor organizate si in alte orase din tara, te rugam sa accesezi site-ul www.thejourney-romania.com

 

Workshop introductiv despre metoda “Calatoria”

Are loc sambata, 20 septembrie, orele 10.00 – 19.00 (include o ora pauza de masa).

Aceasta este o zi dedicata notiunilor introductive si experimentarii directe a metodei “Calatoria”, atat Calatoria Emotionala, cat si Calatoria Fizica. In cadrul acestui workshop, vom primi informatii si vom fi ghidati in exercitii practice prin care sa constientizam impactul emotiilor in viata noastra. Totodata, vom invata care sunt pasii prin care ne putem elibera de emotiile toxice si vom experimenta direct mini – procedee incluse in procesul „Calatoria”.

Cateva dintre subiectele pe care le vom aborda in cadrul workshop-ului sunt:

  • Ce sunt si cum apar emotiile toxice
  • Care este impactul emotiilor toxice in diferite aspecte din viata noastra
  • “Calatoria”, un instrument concret pentru vindecare profunda si libertate interioara
  • Mini  – procedee pentru constientizarea si  gestionarea emotiilor toxice
  • Calatoria Emotionala
  • Calatoria Fizica

Taxa de participare la workshop este de 150 RON/ persoana sau 125 RON/persoana pentru grupuri de 2-5 persoane si se achita inainte de inceperea evenimentului (include materialele de curs si coffee break).

Locatia pentru desfasurarea evenimentului este Hotel Kolping, sala de conferinte Banat, Str. Petofi Sandor, nr. 27, Brasov.

Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul de inregistrare de la acest link

Facilitator

Alina Goanta este Coach for Change, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale.

Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK si are o experienta de coaching de 4 ani cu procese de schimbare la nivel personal si organizational.  Totodata, Alina are o experienta de 2 ani  in lucrul cu metoda “Calatoria” conceputa de Brandon Bays, face parte din echipa The Journey Romania si contribuie la promovarea metodei in Romania prin facilitarea de sesiuni individuale “Calatoria”, ca si organizator si trainer in cadrul seminariilor Journey Intensive  si facilitator de workshop-uri introductive in metoda “Calatoria”, urmand in acelasi timp programul de Journey Accredited Practitioner.

Mai multe informatii despre Alina se regasesc pe site-ul www.coachingforchange.ro

Te asteptam alaturi de noi!