THE JOURNEY - CALATORIA PRIN EMOTIILE TALE

Intalnire introductiva in metoda “Calatoria” – Bucuresti, 25 septembrie

Citeste: De ce NU mai practic metoda “Calatoria”, Brandon Bays

“Calatoria” este un proces de vindecare si re-echilibrare emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua constiinta, parcurgi apoi drumul inapoi, cu o noua capacitate de a intelege, de a ierta, de a te vindeca si de a te elibera.

Procesul “Calatoria” a fost conceput de catre Brandon Bays, autoarea cartii cu acelasi nume, ca urmare a propriei sale experiente de auto-vindecare a unei tumori de marimea unei mingi de baschet prin identificarea si echilibrarea blocajelor emotionale ce stateau la baza acesteia. Astazi, “Calatoria” este un proces profund, prin care poti identifica principala cauza a diferitelor blocaje fizice si emotionale cu care te confrunti, oferind in acelasi timp instrumentele prin care te poti elibera de acestea.

Brandon Bays in Romania, pentru un nou seminar Journey Intensive la Bucuresti

In perioada 10-12 octombrie 2014, Brandon Bays, creatoarea procesului “Calatoria”, va fi din nou in Romania pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucuresti. Mai multe detalii despre Brandon Bays, despre procesul “Calatoria” si despre seminar regasesti pe site-ul nostru www.thejourney-romania.com

Totodata, te invitam sa participi la intalnirea introductiva in metoda “Calatoria” organizata de echipa noastra in Bucuresti. Initiativa acestor evenimente introductive s-a nascut din dorinta de a iti oferi posibilitatea ca, prealabil seminarului, sa afli mai multe informatii despre proces, sa il experimentezi si sa constati in mod direct impactul acestuia in diferite aspecte din viata ta. Avem incredere ca, odata ce vei face acest pas cu “Calatoria”, iti vei dori sa afli tot mai multe despre ea si sa o aplici tot mai mult in viata ta!

Pentru calendarul complet al evenimentelor organizate si in alte orase din tara, te rugam sa accesezi site-ul www.thejourney-romania.com

 

Intalnire introductiva in metoda “Calatoria”

Are loc joi, 25 septembrie, orele 18.00 – 21.00.

Intalnirea este dedicata notiunilor introductive si experimentarii directe a unor mini-procedee incluse in metoda “Calatoria”, atat Calatoria Emotionala, cat si Calatoria Fizica. In cadrul acestei intalniri, vom primi informatii si vom fi ghidati in exercitii practice prin care sa constientizam impactul emotiilor in viata noastra si sa invatam cum sa ne eliberam de emotiile toxice.

Taxa de participare la eveniment este de 50 RON/ persoana si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Locatia pentru desfasurarea evenimentului este Centrul Seeds for Happiness, sala Happy, str. Fabrica de Chibrituri, nr.16, sector 4, Bucuresti.

Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul de inregistrare de la acest link

 

Facilitator

Alina Goanta este Coach for Change, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale.

Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK si are o experienta de coaching de 4 ani cu procese de schimbare la nivel personal si organizational.  Totodata, Alina are o experienta de 2 ani  in lucrul cu metoda “Calatoria” conceputa de Brandon Bays, face parte din echipa The Journey Romania si contribuie la promovarea metodei in Romania prin facilitarea de sesiuni individuale “Calatoria”, ca si organizator si trainer in cadrul seminariilor Journey Intensive  si facilitator de workshop-uri introductive in metoda “Calatoria”, urmand in acelasi timp programul de Journey Accredited Practitioner.

Mai multe informatii despre Alina se regasesc pe site-ul www.coachingforchange.ro

Te asteptam alaturi de noi!