Seminarul Journey Intensive in Romania, Sinaia 29-31 mai

JI Sinaia

Citeste: De ce NU mai practic metoda “Calatoria”, Brandon Bays

“Am auzit o data o legenda care spunea ca noi ne nastem in aceasta viata ca niste diamante perfect pure, fara nicio zgarietura si fara niciun defect. Pe masura ce trecem prin diferite incercari si greutati specifice vietii, stralucirea noastra interioara devine din ce in ce mai palida, fiind ascunsa sub un strat de noroi.
Daca suntem foarte norocosi, viata ne ofera un dar, un “apel la trezire”, o invitatie de a strapunge stratul exterior al invelisului dur pe care ni l-am creat in jurul nostru, pentru a putea surprinde un crampei din adevarata noastra stralucire interioara.”
(Brandon Bays, “Calatoria – un ghid exceptional pentru vindecarea vietii tale si eliberarea ta”)

Ce este “Calatoria”?

“Calatoria” este un proces de dezvoltare emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua capacitate de constientizare, parcurgi apoi drumul inapoi, descoperind noi perspective asupra aparentelor blocaje sau asupra emotiilor pe care le traiai si o noua energie pentru a lua deciziile optime si pentru a actiona in modul cel mai potrivit.
Procesul „Calatoria” a fost conceput de catre Brandon Bays, autoarea cartii cu acelasi nume, ca urmare a propriei sale experiente de auto-vindecare prin constientizarea aspectelor emotionale care ii afectau sanatatea si corectarea acestora cu ajutorul iertarii si compasiunii. Astazi, „Calatoria” este un proces profund, prin care poti identifica principala cauza a diferitelor blocaje fizice si emotionale cu care te confrunti, oferindu-ti in acelasi timp instrumentele prin care te poti elibera de acestea.

Seminarul Journey Intensive in Romania, Sinaia 29-31 mai

Brandon Bays, cea care a dat viata metodei „Calatoria” pe care o reprezinta cu pasiune, eleganta si profesionalism, vine pentru a cincea oara in Romania in perioada 29-31 mai 2015.

Seminarul „Journey Intensive” are o durata de 3 zile, pe parcursul carora sunt abordate urmatoarele subiecte:

Ziua 1, Vindecare si eliberare emotionala

Inveti si parcurgi Calatoria Emotionala. Vei merge intr-o calatorie in sufletul tau si te vei elibera de probleme emotionale vechi prin conectarea la adevarata esenta a fiintei tale si accesarea potentialului infinit de vindecare ce exista in tine. Vei gasi raspunsurile la cele mai profunde intrebari ale tale prin intermediul intelepciunii interioare. Dupa ce vei asista la o demonstratie live vei experimenta propria calatorie vindecatoare emotionala.

Ziua 2, Metoda fizica de accesare a amintirilor celulare reprimate

Identifici, deblochezi si eliberezi amintiri vechi, dureroase, stocate in celulele corpului, ceea ce va conduce la o vindecare fizica profunda. Inveti procedeul dinamic care a eliberat-o pe Brandon de tumora si accesezi locurile din propriul tau corp care necesita vindecare.

Ziua 3, Instrumente avansate pentru vindecare imediata

Experimentezi beneficiile puternice a nenumarate instrumente si procedee asociate dezvoltate de Brandon pe parcursul multor ani de practica terapeutica. Aceasta zi te va „echipa” pentru a face fata cu mult curaj oricarei provocari. Vei intelege ce poate sa aduca iertarea, empatia si iubirea in viata de zi cu zi. Vei putea lucra asupra oricarei probleme ce poate aparea, indiferent cat de profunda sau complicata ar parea.

Sesiune de intrebari si raspunsuri cu Brandon Bays

Ai posibilitatea sa primesti raspuns la intrebarile tale de la Brandon. Multe adevaruri si intelegeri sunt revelate in aceste sesiuni remarcabile.

Cateva dintre lucrurile pe care le vei invata si experimenta in cadrul acestui seminar:

  • Care sunt pasii metodei “Calatoria” si secretele eficientei ei;
  • Inveti instrumente concrete, care actioneaza profund si pe care le poti folosi ulterior in toate domeniile vietii tale;
  • Afli cum poti sa-ti accesezi subconstientul si sa te eliberezi de blocaje emotionale si fizice, vechi de ani de zile;
  • Care sunt descoperirile stiintifice care valideaza metoda;
  • Cum sa aplici procedeele ”The Journey” pentru a trai la potentialul tau maxim;
  • Cum sa obtii o vindecare profunda si definitiva in diferite tipuri de afectiuni prin accesarea cauzei primare care a stat la baza declansarii bolii;
  • Cum sa te eliberezi definitiv de lipsa increderii in sine, timiditate, rani sufletesti si traume emotionale;
  • Cum sa te vindeci de anxietate, depresie si alte tulburari emotionale;
  • Cum sa scapi de frici, blocaje, limitari care stau in calea afirmarii tale depline personale si profesionale;
  • Obtii rezultate profund transformatoare si permanente.

Cand te inscrii la acest eveniment, nu-ti asiguri numai un loc la seminar, ci iti oferi o sansa catre o viata in care poti sa iti manifesti potentialul la maxim, in care traiesti in armonie cu tine si cu ceilalti, in care visele tale chiar pot deveni realitate, in care vindecarea si eliberarea pe care o astepti chiar apare, in care drumul pe care l-ai cautat toata viata se deschide firesc in fata ta.

Detaliile privind participarea si inregistrarea, se regasesc aici