Life Coaching

 

In cartea sa “Coaching pentru performanta”, John Whitmore spune ca fiecare dintre noi este ca o ghinda care are déjà inauntrul ei intregul potential pentru a deveni un stejar. Iar coaching-ul are rolul de a provoca si, totodata, de a sustine acest proces de devenire.

Ce este?

Coaching-ul este un parteneriat orientat catre actiune, care se concentreaza pe ceea ce iti doresti si pe ceea ce poti face ca sa ajungi acolo.
Coaching-ul nu este despre trecut, ci este despre definirea unei viziuni pentru viitor, despre identificarea resurselor motivationale necesare pentru schimbare, despre ce poti face incepand de acum pentru a progresa catre obiectivele care sunt cele mai importante pentru tine, despre cum sa depasesti eventualele provocari intampinate pe drumul tau catre succes, despre cum sa iti construiesti si sa ajungi sa traiesti o viata implinita.
Ca si rezultat al unui program de coaching descoperi si constientizezi care este adevaratul tau potential, inveti sa iti stabilesti obiective care sa fie in armonie cu scopul si valorile tale, devine mai usor sa faci diferite alegeri, incepi sa actionezi mai mult si mai rapid. Si, nu in ultimul rand, te bucuri de tot acest proces si realizezi cum viata ta “creste” odata cu tine.

Cu cine lucrez?

Clientii cu care lucrez sunt oameni care isi pun intrebari si care cauta raspunsuri, sunt oameni care vor sa invete sa isi asume responsabilitatea pentru viata lor si sa constientizeze cum viata lor ii influenteaza pe ceilalti, oameni care au vise in care cred si pe care vor sa le transforme in actiune inspirata.

Mai jos sunt doar cateva exemple de obiective personale pentru care poti apela la un program de coaching:
● In viata ta au loc diferite schimbari si iti doresti sa le gestionezi in modul cel mai potrivit pentru tine si pentru ceilalti
● Iti doresti sa faci o schimbare in cariera
● Iti doresti sa gasesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala
● Iti doresti sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur
● Iti doresti mai multa stabilitate si confort financiar
● Vrei sa iti intelegi mai bine emotiile
● Vrei sa descoperi cine esti tu cu adevarat si care este scopul vietii tale
● Vrei sa descifrezi ce anume iti transmite corpul tau prin provocarile fizice cu care te confrunti
● Sau simti ca iti doresti, pur si simplu, …o schimbare

Si lista poate continua. Tu ce obiective ai?

Incepe un program de coaching

Tot ceea ce ai de facut este sa ma contactezi la adresa alina@coachingforchange.ro pentru programarea unei prime sesiuni.
Ar putea fi un pas important catre ceea ce iti doresti!