Testimoniale

“I recommend Alina as a genuine, creative and gentile coach. She has strong analytical skills and a deep understanding of human nature. Positive in approaches, Alina is focused on coachee objectives and achievements. I experienced both one-to-one and group coaching and I was impressed by her excellent technical coaching skills and her creativity in helping her client to find a solution.”

Bianca Bozdog, IBM Learning Leader CEE & MEA

Alina is a bright HR professional, always attentive to the needs of the business. She is very detail oriented, preoccupied with delivering high quality results that produce positive impact to the business. It was a pleasure to work with such a great HR professional, with a wide area of expertise and understanding (assessment, L&D, coaching).

Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting Romania

“After having worked with Alina as a mentor coach I must say I value her keenness on client’s agenda and fulfilling his goals, her warm and understanding presence, combined with precision and determination. She brings clarity and direction in a coaching session, energy and increased resolution capacity I appreciate her ability to adapt her style to the client’s needs, to learn quickly and improve constantly. An achiever who will support you to achieve whatever you set up for yourself, a good guide and supportive presence. I warmly recommend her as a coach to accompany you on your road towards fulfillment.”

Cristina Eremia, Mentor Coach & Trainer NOBLE MANHATTAN COACHING UK

"Alina has worked and proposed a genuine class for our academic program for gifted kids, which included the creative design method from Walt Disney and her personal approach to learning by discovery. She proved a remarkable courage and an insatiable desire to create a learning environment that lead the children into more idea creation and more autonomy. This course was designed and led by Alina, who took the time to learn the tools of working with giftedd. What I feel it is important to say about her is that when she puts her mind to something she gets absorbed with all her intention and commits herself fully. She took this as a serious task, which included thinking, planning, and taking the time to adjust and re-create and then, the same process again and again. She proved the skills of a professional, interested in investing in learning and doing the right thing for the gifted kids, who are a nation of children who happen to learn pretty differently than the norm and thrive when there is a great relationship with the instructor, as well as an innovative, out of the box environment and class, altogether. I must say I was impressed by her skills as a professional which she used to serve this time, the children."

Monica Gheorghiu, Project Manager Centrul Gifted Education

“Acum simt nevoia sa ma prezint: sunt mai mult decat un simplu nume si mai mult decat profesia pe care o practic. Daca ar fi sa aleg un cuvant care sa defineasca ziua alocata workshop-ului “life purpose”, acesta ar fi revelatie. Am avut parte de o adevarata calatorie, intr-o atmosfera calda, foarte placuta, mediul propice in care m-am simtit in permanenta deschisa sa ma redescopar. Nu exista scuze pentru ca viata mea sa fie traita la intamplare.
Alina, esti un facilitator si un coach extraordinar, iar sinceritatea si experienta ta mi-au oferit incredere si motivatie. Pentru mine workshop-ul a fost un mare impuls, elanul care m-a ajutat sa am acum o viteza constanta de inaintare.
Felicitari! Si mult succes in a-i ajuta si pe ceilalti sa descopere cine sunt cu adevarat, care este misiunea lor si atunci cand vor fi intrebati “esti fericit?” sa poata raspunde “da”, fara ezitare.”

Cristina Goanta, Business Analyst, Customer Led Transformation Program

“Asa cum se intampla de cele mai multe ori, lucrurile se leaga cu un anumit sens. Asa s-a intamplat si cu workshop-ul tau, de descoperire a misiunii personale. Ce putea fi mai potrivit pentru mine, intr-un moment chiar dificil din viata mea, in care parca nimic nu mai avea sens? Am venit cu mari emotii la workshop, insa am plecat extrem de optimista, echilibrata si linistita. A fost o experienta interesanta, in care m-ai condus cu talent si gingasie, astfel incat sa redescopar cine sunt, ce-mi place mie, de ce sunt aici. Multumesc mult! “

Dana Vusca, Project Manager Customer Experience

“Am acceptat invitatia fara idei preconcepute si din dorinta de a mai invata ceva despre mine. Ma bucur ca am petrecut ziua impreuna si ma bucur ca am participat la o intrunire frumoasa intre spirite inrudite.
Experienta din atelierul condus de tine m-a ajutat sa imi recunosc reperele: ma stiam intr-un punct anume al dezvoltarii personale si prin discutiile generate in sesiunea cu tine mi-am confirmat reperele si directia.
Cine sunt? Stiu sigur cine sunt si stiu si catre ce ma indrept. Cum? Ramane de identificat; poate chiar prin sesiuni viitoare ale workshop-ului creat de tine. Ceea ce pot spune cu siguranta insa este ca mediul creat pe parcursul zilei de catre tine in mod direct a generat intrebari greu de ridicat atunci cand iti este greu sa te analizezi singur. Un mediu cald, armonios, fara prejudecati si de incredere.
Multumesc pentru invitatie si stiu sigur ca participantii viitori vor avea acelasi castig deoarece acei care rezoneaza cu tine vor fi si cei care vor participa.”

Cristina Les, Service Manager

“Multumesc pentru workshop, Alina! Am gasit acolo tot ce imi doream: o noua viziune asupra obiectivelor mele in viata si un nou mod de a-mi privi atitudinile zilnice. Cred ca atmosfera calda, umana, ghidajul din coaching si gentiletea cu care ne-ai invitat sa ne gasim raspunsuri au facut parte din ingredientele succesului acestui workshop. Acum, la o luna dupa el, cand apele s-au asezat, recomand cu caldura workshopul tau oricui are curajul si dorinta de a se redescoperi. Felicitari pentru program!”

Bianca Bozdog, IBM Learning Leader CEE & MEA

“Am avut ocazia sa lucrez cu Alina si sa beneficiez de serviciile ei ca si coach. In cadrul sesiunilor de coaching, Alina a dat dovada de mult profesionalism, ceea ce m-a ajutat sa ma simt in siguranta. Capacitatea ei de a contine, reflecta, gestiona emotiile si trairile mele cu profesionalism mi-au creat sentimentul ca nu sunt doar inteleasa, ci spijinita sa imi gasesc propriile solutii si sa pot avansa in ceea ce mi-am propus! Multumesc, Alina!”

Oana Mihailescu, Educational Manager Coaching Support Group Bucuresti

"Draga Alina, esti un om care trebuie prin cat mai multe metode sa ajunga la om. De ce afirm asta? Eu m-am bucurat de calitatile tale profesionale in proiectele coordonate impreuna: Educatia Altfel II este un exemplu. Punctualitate, gandire riguroasa si sarcini bine definite, blandete, autenticitate si dorinta sunt elemente cheie pe care tu le-ai adus in acest proiect. Capacitatea de a observa si observa si iar observa care nu te oboseste niciodata, ba mai mult iti serveste in a scoate la iveala potentialul cursantului, este aur in mana ta! Felicitari pentru ceea ce ti-ai propus sa realizezi!”

Ramona Paduraru, Coordonator Departament Tineret IRSCA Gifted Education

Alina, iti multumesc pentru sesiunea de coaching oferita: a fost una foarte valoroasa din toate punctele de vedere!
Iti admir talentul de orator, pasiunea pentru oameni, generozitatea cu care faci sharing si oferi mostre de experiente personale publicului, fericirea vizibila cu care transmiti informatii foarte utile audientei si abnegatia de a “sta peste program” pentru detalii.
Pentru mine a fost “Revelionul”. De ce ? Pentru ca am fost “invitat” la un moment unic de ”constientizari personale” si interactiuni umane. Si ma bucur ca am aflat un secret : ”Valorile chiar daca le constientizam sau nu: ele sunt in interiorul nostru. Nu exista oameni care nu au valori ci oameni care nu isi cunosc valorile sau si le cunosc dar nu le respecta, nu le onoreaza”. Am mai aflat ca fiecare om este capabil sa prioritizeze si sa reprioritizeze valorile si chiar fiecare persoana are puterea sa le integreze in viata personala si profesionala pentru ca sa obtina rezultate remarcabile.
Imi plac foarte mult cele 2 intrebari: “Ce este cu adevarat important pentru tine in viata?” si “Ce altceva este cu adevarat important pentru tine in viata? “. Le voi folosi si eu in mod repetat :)
“E supercool sa fii integru!”.

Florin Mihai, participant workshop "Valorile personale si viata traita cu integritate"

Am înotat voiniceşte prin băltoace, cu umbrela dată peste cap de rafalele de vânt, căutând adresa Institutului pentru Fericire. Ce a urmat a fost cu mult peste aşteptările mele. Mai bine de o duzină de oameni veniseră să lucreze împreună pentru liniştea sufletului lor.
Toţi erau dispuşi să ofere ceea ce aveau mai bun, cu cea mai mare căldură şi bunăvoinţă. N-am simţit nici cea mai mică urmă de critică acolo, nici o secundă că aş fi în plus – întârziasem, mă luptam cu o stare negativă şi în general sunt refractară la a mă deschide sincer în faţa umor oameni necunoscuţi.
Dar nu m-am putut abţine să nu constat cu bucurie că uite, din ce în ce mai mulţi oameni în zilele noastre consideră că e la fel de important să lucrezi cu sufletul tău ca şi cu trupul pe care îl duci periodic la sală şi ai grijă să-i oferi hrană din ce în ce mai naturală şi sănătoasă.
Peste 20 de ani, probabil efortul pentru cunoaşterea de sine nu va mai fi doar o opţiune. Avem nevoie de oameni care să ne îndrume să ne înţelegem. Să ne înveţe să ne scufundăm în adâncurile fiinţei noastre şi să scoatem de acolo tot ce avem mai bun.
Peste 4 ore cu Alina, eram cu toţii alţi oameni. Uimiţi cât de frumoşi şi puternici eram. Fiecare dintre noi trăia sentimentul regăsirii de sine, al bucuriei de a trăi, al puterii de a muta şi munţii din loc. Şi ce ne făcuse? Mă credeţi că n-a ţinut nicio cuvântare despre stima de sine? Nicio lecţie despre cum ar trebui să fim şi nu suntem încă?
Pe tot parcursul întâlnirii, a scos toate răspunsurile de la noi. Ne-a pus în situaţii în care am aflat că puterea şi priceperea se află deja în noi, şi chiar ne-a făcut să le scoatem de acolo. Socrate ar fi mândru să afle că Alina există!

Luisa Neag, blogger www.puteredefemeie.ro