18 mai 2016, Workshop: Coaching, surfing și soluții

Esti curios sa afli ce legatura exista intre principiile de surfing, procesul de coaching si dezvoltarea capacitatii tale de a gasi solutii pentru cele mai variate probleme?

Iti dam un indiciu: atunci cand sunt in apa, surferii nu se opresc niciodata sa analizeze in detaliu cat de mare si periculos este valul, nu au discutii nesfarsite despre cine este de vina pentru aparitia valului si nici nu se lamenteaza, intrebandu-se cum de au ajuns tocmai ei in acea situatie. In schimb, invata cum sa foloseasca forta valului pentru a ramane la suprafata si se lasa purtati mai departe de curent.

Pentru a descoperi cum poti aplica si tu aceste principii in situatiile cu care te confrunti zi de zi, iti propunem o intalnire interactiva si practica cu doi coachi profesionisti, specializati in coaching-ul orientat catre solutii.

Facilitatori

Alina Goanta este Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare în Solution Focused Coaching. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

Diana Dragu este o persoana entuziasta care dupa trei ani de practica in domeniul cochingului inca se bucura de o atitudine de invatacel. Este in curs de acreditare cu ICF, iar clientii apreciaza cel mai mult abordarea ei meticuloasa si jucausa in acelasi timp. Nascuta si crescuta in Romania, Diana a calatorit in lumea intreaga lucrand pentru Enciclopedia Britannica si se simte foarte in largul ei lucrand cu oameni din medii culturale diverse.

Coordonate logistice

Evenimentul are loc miercuri, 18 mai, orele 19.00-20.30 si este gazduit de Seneca Anticafesituata in Strada Arhitect Ion Mincu 1, Bucuresti

Participarea la acest eveniment presupune achitarea catre Seneca Anticafe a sumei de 8 lei/ora, pentru acoperirea costurilor logistice.

Pentru inscrierea la eveniment, te rugam sa completezi formularul disponibil aici.