She Business – Arta de a trai frumos

Au trecut vacantele bine meritate si toata lumea s-a intors la propriile afaceri sau la locurile de munca. La fel si clubul „She Business” isi reia serile de networking in Bucuresti pe data de 23 ianuarie la orele 19.00. Anul acesta vom avea evenimente unice, vom avea alaturi de noi doamne de excelenta atat din Romania cat si din strainatate. Vom sarbatori activitatile noastre, vom sarbatori viata de zi cu zi prin activitati extraordinare, intr-un cuvant vom creste impreuna mai mult si mai mult prin fiecare intalnire.

Avem deosebita placere a va invita joi, 23 ianuarie la evenimentul „Arta de a trai frumos”, organizat in Bucuresti, eveniment la care vom avea alaturi de noi doua doamne extraordinare:

Daniela Draghici – coordoneaza departamentul advocacy in cadrul Programului Biblionet – lumea in biblioteca mea, finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates. Daniela este una din pionierele in domeniul formarii retelelor de organizatiineguvernamentale si campaniilor de advocacy pentru dreptul la sanatatea reproducerii si impotriva violentei asupra femeilor. Reperele cele mai marcante au fost campaniile de advocacy ”Femeia alege sanatatea” si ”Femeile voteaza sanatatea”

In prezent, isi finalizeaza mandatul in cadrul Proiectului Biblionet si se implica in numeroase activitati voluntare cu accent pe sanatatea femeilor la nivel national si international in calitate de membru al consiliului director.

Alina Goanta – este life&business coach avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale.

”Pasiunea pentru coaching a inceput cu pasiunea mea pentru oameni, cu placerea de ai asculta, curiozitatea de ai intelege si bucuria de ai vedea crescand” – spune Alina

Pentru informatii privind participarea la eveniment, va rugam contactati-ne la:

0721 640 384 Gabriella si 0742 158 731 Florentina, she@shebusiness.ro

Agentia Tycoon Communication, agency@tycooncommunication.com