23 februarie: Impactul recunostintei in plan personal si profesional

La intalnirea Empower Live! #140 din Bucuresti avem un subiect special: recunostinta.

Nu oamenii fericiti devin recunoscatori, ci oamenii recunoscatori devin fericiti.
— Anonim

Ne petrecem mult timp gandindu-ne la dificultatile cu care ne confruntam in plan personal si profesional. Vorbim mult si cu multa emotie despre ceea ce nu functioneaza, despre ceea ce ne lipseste. Si ii ascultam si pe ceilalti facand la fel. De cele mai multe ori ne uitam la “partea goala” a vietii noastre, uitand sau ignorand complet “partea plina”.

In cadrul acestei intalniri te invit sa exploram o alta perspectiva: aceea a recunostintei. Vom discuta si vom aborda prin exercitii de coaching urmatoarele aspecte despre impactul recunostintei in plan personal si profesional:

  • Ce este recunostinta?
  • Care sunt beneficiile pe care le aduce in viata noastra?
  • Care sunt modalitatile prin care putem practica recunostinta?
  • Care sunt momentele potrivite pentru recunostinta?
  • Cum putem folosi recunostinta pentru a solutiona diverse aspecte din viata noastra?
  • Pentru ce putem fi recunoscatori acum?

Alina Goanta este Accredited Senior Coach (IIC&M), avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, este facilitator al metodei de dezvoltare emotionala “Calatoria” (Brandon Bays) si este pasionata de subiecte precum dezvoltarea prin coaching, procese de schimbare personala si organizationala, leadership si misiune personala. Mai multe informatii despre Alina se regasesc la www.coachingforchange.ro.

Coordonate eveniment

Loc, data: @British – biblioteca din sediul British Council Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 14, vizavi de ASE-Cibernetica), luni, 23 februarie, ora 18:00 fix (ora de incepere a intalnirii). Intalnirea dureaza maxim doua ore.

Pentru mai multe detalii si inregistrare, accesati acest link