THE JOURNEY - CALATORIA PRIN EMOTIILE TALE

14 mai, Dezvoltare emoțională prin metoda “Călătoria” (Brandon Bays)

Citeste: De ce NU mai practic metoda “Calatoria”, Brandon Bays

Metoda “Calatoria” este o îmbinare inspirata a mai multor tehnici de dezvoltare emotionala si spirituala, folosita cu succes pe tot cuprinsul globului, ca un instrument profund şi extrem de eficient pentru abordarea blocajelor emotionale si tiparelor mentale care ne impiedica sa ne exprimam potentialul maxim sau sa evoluam in diferite aspecte din viata noastra. Procedeele cuprinse in metoda “Calatoria” ne dau posibilitatea sa constientizam cauzele profunde ale acestor blocaje sau tipare, sa exprimam emotiile asociate lor si sa restabilim echilibrul printr-un proces de iertare profunda, reconectandu-ne totodata la esenta fiintei noastre.

Mai mult decat o metoda, “Calatoria” reprezinta o viziune si o atitudine inovativa, revolutionara, in raport cu emotiile noastre. Asa cum confirma cercetatori si autori precum Deepak Chopra, Bruce Lipton, Gregg Braden, Candace Pert, emotiile puternice ignorate sau reprimate raman stocate in celulele corpului nostru, influentandu-ne semnificativ, si de cele mai multe ori subconstient, comportamentele, deciziile, aspiratiile, starea psihica si fizica. Cand ne asumam responsabilitatea pentru emotiile noastre, cand constientizam mesajul pe care il au ele pentru noi, cand le primim cu acceptare neconditionata si compasiune, atunci descoperim bogatia de resurse interioare care exista dincolo de ele, atunci ne redescoperim pe noi insine, atunci incepe un proces de transformare profunda a noastra si a vietii noastre.

Te invitam sa discutam si sa experimentam toate acestea in cadrul unei intalniri deschise, informale, prin care sa ne imprietenim cu emotiile noastre.

Te așteptăm alaturi de noi, sa discutam despre:

  • Povestea si argumentele stiintifice care stau la baza metodei “Calatoria”
  • Ce invatam si cum ne dezvoltam emotional prin metoda “Calatoria”
  • Etapele proceselor “Calatoria emotionala” si “Calatoria fizica”
  • Cum putem folosi metoda “Calatoria” in viata noastra

Si sa punem în practică mini-procedee “Calatoria”, sub forma de:

  • Exerciţiu de constientizare si acceptare a emotiilor;
  • Exercitiu de exprimare a emotiilor intr-un mod ecologic si echilibrare a lor printr-un proces de iertare profunda.

Toate aceste informatii si exercitii iti vor ramane apoi la indemana ca si mijloace prin care sa progresezi in propriul tau proces de dezvoltare emotionala.

Despre facilitator

Alina Goanță este Accredited Senior Coach (IIC&M), Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game și facilitator al metodei de dezvoltare emoțională “Călătoria” (Brandon Bays), având o experiență de coaching de 4 ani. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, în medii corporate și antreprenoriale, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

Unul dintre citatele preferate ale Alinei este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”. (Steve Maraboli)

Te invităm să o cunoști mai bine pe Alina pe site-ul ei: www.coachingforchange.ro

Pentru mai multe detalii si inscrierea la eveniment, te rugam sa accesezi acest link

Evenimentul are loc in Bucuresti.

Te asteptam alaturi de noi!