LIFE COACHING - TRAIESTE MISIUNEA PERSONALA

13 februarie 2016, Workshop Intensiv „Călătoria către împlinirea misiunii personale”

“Toată lumea are o vocație sau o misiune personală în viață; fiecare dintre noi are de împlinit o misiune specifică. De aceea niciunul dintre noi nu poate fi înlocuit și nicio viață nu poate fi repetată. Misiunea noastră este unică, așa cum sunt și oportunitățile pentru îndeplinirea ei.“ (Victor Frankl, Omul în căutarea sensului vieții)

Workshopul intensiv “Călătoria către împlinirea misiunii personale” își propune să fie pentru tine o astfel de oportunitate, un moment de liniște și de prezență în care să asculți și să descifrezi acel glas din interiorul tău care îți vorbește despre frumusețea și noblețea ta, despre bogăția darurilor pe care le ai de oferit celor din jurul tău, îndemnându-te totodată să pornești în căutarea lor, să le descoperi și să le fructifici.

De ce să vii

“Se spune că suntem cu toții în căutarea sensului vieții. Eu cred că suntem de fapt în căutarea experienței de a ne simți vii, a sentimentului de împlinire pe care îl simțim atunci când experiențele noastre de viață din planul fizic sunt în armonie cu esența ființei noastre, cu realitatea noastră interioară.” (Joseph Campbell, Eroul cu o mie de chipuri)

Aceasta este promisiunea și recompensa alegerii de a-ți urma misiunea personală, iar workshopul pe care ți-l propunem poate fi pasul următor în călătoria ta către împlinirea ei.

În cadrul workshopului, vom explora împreună următoarele aspecte privind misiunea personală:

 • motivația ta pentru descoperirea și împlinirea misiunii personale;
 • valorile, talentele și pasiunile tale – ca daruri și repere interioare privind împlinirea misiunii personale;
 • contribuția experienței tale de viață de până acum la împlinirea misiunii personale;
 • una sau mai multe direcții de împlinire a misiunii personale, atât în plan personal, cât și profesional;
 • resursele la care poți apela în călătoria ta către împlinirea misiunii personale;
 • provocările care pot apărea atunci când alegi să îți urmezi misiunea personală – ca invitații și oportunități prin care să continui să evoluezi.

Ce îți oferă acest workshop:

 • cadrul și timpul în care să îți adresezi întrebări pe care nu ți le-ai mai adresat până acum sau de a explora noi nuanțe asupra acestora;
 • tehnici și exerciții de coaching care să faciliteze și să te susțină în acest proces de introspecție și conștientizare;
 • încrederea în impactul pozitiv pe care împlinirea misiunii personale îl poate avea asupra ta si asupra celor din jurul tău.

De la acest workshop vei pleca cu:

 • o perspectivă mai largă asupra identității tale;
 • o imagine mai clară asupra darurilor cu care ai fost înzestrat pentru a-ți îndeplini misiunea personală;
 • una sau mai multe direcții de împlinire a misiunii personale;
 • un plan de acțiune construit chiar de tine privind schimbările pe care ți le propui;
 • sentimentul de încredere, armonie și echilibru interior.

Despre facilitator

Alina Goanță este Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare în Solution Focused Coaching și Practician Certificat Points of You ™ – The Coaching Game, având o experiență de coaching de 4 ani. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, în medii corporate și antreprenoriale, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

Unul dintre citatele preferate ale Alinei este “You were put on this earth to achieve your greatest self, to live out your purpose, and to do it fearlessly”. (Steve Maraboli)

Te invităm să o cunoști mai bine pe Alina pe site-ul ei: www.coachingforchange.ro

Informații logistice

Workshop-ul are loc sâmbătă – 13 februarie 2016, orele 10.00 – 17.00

Locație: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia, nr.14, Bucuresti

Pentru mai multe detalii și înregistrarea la eveniment, te invit să accesezi acest link.

Mulțumim și te așteptăm alături de noi!