11 decembrie: Traieste viata cu recunostinta

Ne petrecem mult timp gandindu-ne la dificultatile cu care ne confruntam in plan personal si profesional. Vorbim mult si cu multa emotie despre ceea ce nu functioneaza, despre ceea ce ne lipseste. Si ii ascultam si pe ceilalti facand la fel. De cele mai multe ori ne uitam la “partea goala” a vietii noastre, uitand sau ignorand complet “partea plina”.

Pentru ca luna decembrie este luna darurilor, a generozitatii si a bucuriei, va invitam sa veniti alaturi de noi la intalnirea de coaching de joi, 11 decembrie, pentru a invata sa privim viata intr-un mod diferit: cu recunostinta.

Ne dorim sa fie o intalnire informala, interactiva, in care vom discuta liber despre subiecte precum:

  • Ce este recunostinta?
  • Care sunt beneficiile pe care le aduce in viata noastra?
  • Care sunt modalitatile prin care putem practica recunostinta?
  • Cum putem folosi recunostinta pentru a solutiona diverse aspecte din viata noastra?
  • Pentru ce suntem recunoscatori?

In cadrul intalnirii vom experimenta, in premiera, o abordare inedita a mini-sesiunilor de coaching cu ajutorul metodologiei Points Of You™ – The Coaching Game. Combinatia de imagini si intrebari de coaching special concepute ne vor oferi perspective neasteptate, dar precise asupra aspectelor care ne preocupa. Nu trebuie decat sa participati la intalnire si sa le testati :)

Cine este facilitatorul?

Alina Goanta este Coach for Change in Life&Business, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale. Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK, are o experienta de coaching de 4 ani cu procese de schimbare si este Accredited Senior Coach recunoscut de catre Institutul International de Coaching & Mentoring.

Mai multe informatii despre Alina se regasesc pe site-ul www.coachingforchange.ro

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. Proiectul a fost initiat de catre Alina Goanta, Life&Business Coach

Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:

17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea invitatului din acea seara
18.15-19.15 Discurs sustinut de catre invitatul serii pe un subiect de dezvoltare personala, include sesiune de intrebari si raspunsuri

19.15-19.30 Pauza
19.30-20.15 Sesiune de coaching de grup, facilitata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola

Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Evenimentul este gazduit de Cuibul Linistit – Ceainarie si cafenea cu suflet, situat pe str. Al. I. Cuza, nr. 19 (centrul vechi), Targoviste.

Pentru mai multe detalii si inregistrarea la eveniment, va rugam sa accesati acest link

Va asteptam!